2022-03-29 10:50:00
Oppdatert medlems-app
Vipps, verving og innmelding
Oppdatert medlems-app
Skjermfoto fra ulike deler av Fiskarlagets medlems-app
Ill/foto: NF/Jan-Erik Indrestrand

Vi har nå publisert en ny versjon av Fiskarlagets medlemsapp, med mange nye funksjoner! Du som er medlem kan nå enkelt verve dine kolleger på havet direkte i appen, og du kan også enkelt registrere deg som app-bruker via Vipps. 

Siden lanseringen av Fiskarlagets medlems-app i fjor sommer har vi jobbet med nye funksjoner. Det har vært viktig for oss å gjøre det enkelt for deg som medlem å verve nye medlemmer direkte fra appen, og å premiere deg som gjør en innsats for å styrke organisasjonen vår. For hver femte verving mottar du en fin premie. 

Meld deg inn selv!

En annen nyhet er at fiskere nå selv kan melde seg inn som medlem direkte i appen. Det er både kjappere og enklere enn å gå til innmeldingsskjemaet på nettsiden vår, og nye medlemmer kommer raskere i gang med medlemskapet og alle fordelene medlemskapet fører med seg.

Ta appen i bruk og se alle våre medlemsfordeler i en egen app-meny.

Logg på med Vipps

Den nye app-versjonen gir også mulighet for innlogging via Vipps. Dette er en enklere påloggingsmetode som sørger for at også medlemmer som befinner seg langt til havs og utenfor mobilnettets rekkevidde, vil kunne bruke appen så lenge de har tilgang til internett via fartøyets satellitt-tjeneste. 

Nye premier

Vi håper vår nye app-versjon faller i smak, og oppfordrer deg til å prøve ut vervefunksjonen i appen på dine venner.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både appen og våre medlemsfordeler, og snart vil det komme nye vervepremier, samt mulighet for å betale medlemskontingenten med Vipps. 

Gi respons

Vi ønsker tilbakemelding fra våre medlemmer på medlemsappen, og tar gladelig imot alt av ris, ros og forslag til nye app-funksjoner! Send dine forslag til redaksjon@fiskarlaget.no 

Har du ikke tatt i bruk medlems-appen din enda? Du finner versjoner for iPhone på AppStore eller for Android-mobiler på Play Butikk. Hent medlems-appen din i dag! 

Søk opp og last ned: «Norges Fiskarlag»

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.