Medlemsfordeler

10-01-2022
Fiskernes Ulykkeskasse (FU) gir støtte på 5 000 kroner til innkjøp av hjertestartere. Opplæring dekkes også etter søknad.
03-01-2022
Medlemmer i Norges Fiskarlag har en gruppelivsforsikring gjennom sitt medlemskap. Forsikringen har vi gjennom vår samarbeidspartner Gjensidige. Se også ditt forsikringsbevis for 2023 i denne nettsaken.
07-06-2021
Norges Fiskarlag har inngått en samarbeidsavtale som gir medlemmene tilgang til et vidt spekter av varer og tjenester. Avtalen har mer enn 80 ulike tilbydere. En rekke fordeler kan også brukes privat av medlemmene.
27-04-2021
Som medlem i Fiskarlaget får du gratis juridisk rådgivning i alle typer saker som gjelder fiskeryrket, enten du er reder eller ansatt fisker. Partsrepresentasjon i forvaltningssaker mot fiskerimyndighetene inngår også i medlemskapet. Siste nytt: Ny samarbeidsavtale.
19-04-2021
Norges Fiskarlag har medlemsfordelsavtale med Norsap på skipperstoler. Medlemmer i Fiskarlaget gis 20 prosent rabatt på et utvalg produkter. Bestilling må gå direkte til Norsap for å få medlemsrabatten.
19-01-2021
Våre medlemmer får gjennom Gjensidige tilbud om en rekke næringsforsikringer, samt at medlemmer også får fordelaktige priser på private forsikringer.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.