Medlemsfordeler

2019-08-09 09:00
Hjertestarteravtale
Medlemsfordel
Hjertestarteravtale
Norges Fiskarlag og Trygg Partner har i juni 2017 inngått samarbeidsavtale om hjertestarter
Ill: Trygg Partner/Norges Fiskarlag

Norges Fiskarlag har forhandlet frem en avtale som gjør at våre medlemmer får kjøpe hjertestarter til 8 500 kroner fra Trygg Partner. Avtalen er betydelig under markedspris og du får etter søknad en refusjon av 5 000 av kjøpskostnaden fra Fiskernes Ulykkeskasse.

Norges Fiskarlag har inngått totalavtale om kjøp, service og kurs i i bruk av hjertestartere med bedriften Trygg Partner.

Noe av bakgrunnen for at vi inngår en slik avtale er at Fiskernes Ulykkeskasse har endret sine statutter slik at FU nå også kan gi støtte til forebyggende medisinske tiltak ombord. Dette gjør at kostnaden ved innkjøp av hjertestarter for fiskere blir svært fordelaktig.

-Vi har forhandlet frem en avtale som gjør at våre medlemmer får kjøpe hjertestarter til 8 500 kroner fra Trygg Partner, sier generalsekretær Otto Gregussen.

Alle fiskere som har levert fisk via salgslag er berettiget til å søke FU om støtte til innkjøp av hjertestarter og det betyr at den reelle kostnaden blir på 3 500 kroner når støttebeløpet på 5 000 kroner blir refundert fra FU.

Slik gjør du det

Gå inn på vår side om Fiskernes Ulykkeskasse. Der finner du skjemaet som skal benyttes til søknad om støtte til kjøp av hjertestarter. Samme skjema brukes til søknad om støtte til kurs med inntil kr. 5.000 i bruk av hjertestarter.

For å benytte Fiskarlagets medlemsavtale tar du direkte kontakt med Trygg Partner for å gjøre avtale om kjøp av hjertestarter. Man blir fakturert med 8 500 kroner, samt moms. Deretter søker du om å få refundert penger fra FU. Klikk her for informasjon og søknadsskjema til FU.

Du kan altså på samme skjema søke FU om å få dekket kostnader til opplæring i bruk av hjertestarteren, med inntil 5 000 kroner.

-Vi er fornøyd med å kunne tilby våre medlemmer en medlemsfordelsavtale om et så viktig hjelpemiddel om bord, og håper våre medlemmer vil benytte kjøps, - service og opplæringsavtalen vi har forhandlet frem med Trygg Partner, sier generalsekretæren.

· Les informasjonsark om hjertestarteravtalen for flere detaljer (under)

Fiskarlagets medlemmer kan også kjøpe førstehjelpsutstyr via Trygg Partners nettside til rabatterte priser.

Kontaktinformasjon til Trygg Partner:

  • Telefon: 22 55 01 00
  • E-mail: post@trygg-partner.no

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.