Medlemsfordeler

2022-01-03 08:00:00
Gruppelivsforsikring
Medlemsfordel
Gruppelivsforsikring
Medlemmer i Fiskarlaget har gruppelivsforsikring via medlemsskapet. Se forsikringsbeviset her.
Ill.:Gjensidige

Medlemmer i Norges Fiskarlag har en gruppelivsforsikring gjennom sitt medlemskap. Forsikringen har vi gjennom vår samarbeidspartner Gjensidige. Se også ditt forsikringsbevis for 2023 i denne nettsaken.

Som medlem i Norges Fiskarlag har du med denne gruppelivsforsikringen en forsikring som utløses til pårørende ved dødsfall. Forsikringen utløses, uansett årsak, til medlem med gyldig forsikring. Din forsikring er gyldig når du har betalt medlemskontingenten til Norges Fiskarlag. Forsikringen er obligatorisk og omfatter alle medlemmer mellom 16 og 70 år. (Støtte­medlemmer omfattes ikke.)

Ved dødsfall i forsikringstiden er dekningen er på 30 000 kroner. Utbetaling gis uansett om dødsfallet skyldes ulykke eller sykdom og går til ektefelle/registrert partner/samboer, livsarvinger eller øvrige arvinger etter loven.

Vedlagt ser du bilde av forsiden til forsikringsdokumentet. Det vedlagte beviset gjelder for 2023. Dersom du som medlem har spørsmål til forsikringen, kan du kontakte oss på e-post fiskarlaget@fiskarlaget.no eller telefon 73 54 58 50.


Se for øvrig mer om de fordelaktige betingelsene som ligger i avtalen vi har med Gjensidige og deres sjøtrygdelag (intern link)

Hva må jeg gjøre?

Ved dødsfall til et medlem i Norges Fiskarlag bes det om at vi kontaktes med informasjon om dødsfallet. Deretter bistår vi fra administrasjonen i saksarbeidet som må gjøres for å utløse utbetalingen i forsikringen.

Forsikringen er ment å skulle være en rask "førstehjelp" i forbindelse med gravferdskostnader.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.