Medlemsfordeler

2021-06-07 08:00:00
Vår hovedavtale
FIAS og Fiskarlaget
Vår hovedavtale
Foto/ill: Jan-Erik Indrestrand

Norges Fiskarlag har inngått en samarbeidsavtale som gir medlemmene tilgang til et vidt spekter av varer og tjenester. Avtalen har mer enn 80 ulike tilbydere. En rekke fordeler kan også brukes privat av medlemmene.

Den nye medlemsfordelsavtalen er gjort med FIAS, Fiskerinæringens innkjøpsselskap AS. Mer enn 3600 bedrifter innen norsk sjømatnæring handler i dag gjennom avtaler inngått av FIAS. Gjennom gunstige avtaler og mer effektivt innkjøp, bidrar FIAS til at sjømatnæringen bedrer sin totale lønnsomhet. Medlemsfordelsavtalen gir tilgang til drøyt 80 leverandører innen drift og vedlikehold, produksjon - og kontor- og administrative tjenester.

-Vi får bedre innkjøpsbetingelser enn det hver enkelt bedrift kan oppnå, samt produkter og tjenester som har riktig kvalitet til konkurransedyktig pris og en mer effektiv innkjøpsfunksjon i bedriftene. Vi tror derfor at Norges Fiskarlags medlemmer fort vil se at avtalepakken har en solid oppside for både enkeltpersonforetak, store rederier og personmedlemmer. Det sier daglig leder Frode Kvamstad i FIAS.

FIAS­ har en forretningsmodell som også gir lojalitetsbonus tilbake til brukerne av tjenestene basert på brukernes omsetning av varer og tjenester.

FIAS arbeider også for å styrke sin tjenestestruktur ytterligere mot villfiskleddet. Det er ansatt en ny markedssjef i selskapet, som heter Dan Tore Andersen. Han er opprinnelig fra Båtsfjord og har mange år med bakgrunn fra hvitfisk-bransjen og vil starte opp senest 1. september 2021.

Norges Fiskarlags medlemmer har full tilgang til alle deler av FIAS sine avtaler. Tilgang til tjenestene og detaljer om pris og avtalevilkår får medlemmer gjennom pålogging i Norges Fiskarlags medlems-app.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.