Kalender

Tittel
Fiskebåts årsmøte
Bilde
Start dato
14-02-2023 10:00:00
Sluttdato
15-02-2023 15:00:00
Sted
Bristol i Oslo
Info

Fiskebåt opplyser 320. januar at årsmøteprogrammet er klart

Fiskeripolitikk, sameksistens og havforsking står på dagsorden når Fiskebåt møtast til årsmøte i Oslo 14. og 15. februar.

Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran (Ap) kjem til årsmøtet for å snakke om regjeringa sin fiskeripolitikk, men lite tyder på at han der vil legge fram regjeringa sitt forslag til ny kvotemelding på dette møtet. Det er sagt at kvotemeldinga skal leggast fram for stortinget i løpet av våren.

Sameksistens

I tillegg til fiskeriministeren kjem statssekretær i Elisabeth Sæther (Ap) i Olje- og energidepartementet for å snakke om sameksistens mellom etablerte og nye næringar i havromet. I denne bolken blir det også innlegg frå rådgivar Hanna Bauge i Fiskebåt og  Fredrik Myhre, leiar for havteamet i WWF.

Det tredje temaet på første dag av årsmøtet er havforsking. Her blir det først eit innlegg om Havforskingsinstituttet sine økonomiske rammer og prioriteringar ved direktør Nils Gunnar Kvamstø ved Havforskingsinstituttet, og ei orientering om kvoteutsiktene i Nordaust-Atlanteren ved fagdirektør Geir Huse.

Framtidig organisering

Den andre dagen av årsmøtet er sett av til ei drøfting rundt fiskebåt si organisering, i tillegg til ordinære årsmøtesaker.

Årsmøtet blir det første fysiske etter pandemien. Årsmøtene i 2021 og 2022 ble gjennomført som digitale møte.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.