Fiskarlaget Nyheter

08.08.2017 07:55
HI: Vil leie kystsjark
Inntil 180 dager i året
HI: Vil leie kystsjark
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Havforskningsinstituttet ønsker å leie en større moderne kystsjark i 2018 og med opsjon for 2019. HI ønsker å benytte fartøyet i omlag 180 døgn pr år, fortrinnsvis i perioden februar – november.

Havforskningsinstituttet (HI) opplyser at fartøyet vil bli benyttet til forskningstokt av varierende varighet, primært langs norskekysten fra Hordaland til Finnmark.

Havforskningsinstituttet ønsker altså å benytte fartøyet i omlag 180 døgn pr år, fortrinnsvis i perioden februar – november, men dette kan avtales nærmere for å tilpasse eventuelle perioder for kommersielt fiske, heter det i den offentlige utlysningen av anbudet som er kunngjort på Doffin.

For å se anbudet og søke kan du gå inn på Doffin og skrive inn for eksempel ”Havforskningsinstituttet” i søkefeltet ”Søk kunngjøring”, velg ”Kunngjøring av konkurranse” i feltet ”Kunngjøringstype” og klikk på ”Søk”, og man får da frem samtlige aktive kunngjøringer for Havforskningsinstituttet.
Klikk på den konkurransen du ønsker mer informasjon om. Konkurransegrunnlaget og dets vedlegg er tilgjengelig under ”Vis dokumenter”.

Har du spørsmål om anbudet ta kontakt med HI på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Tilbudsfristen er 04.09.2017 kl 12.00 (HI i hende).