Fiskarlaget Nyheter

02.02.2018 15:20
Kontingenten kommer
Medlemsinfo: Aktiver eFaktura
Kontingenten kommer
Ill: Jan-Erik Indrestrand

Norges Fiskarlag sender de neste dagene ut medlemsfaktura for 2018. Vi oppfordrer våre medlemmer til å tegne eFakturaavtale i nettbanken for å lette både egen og vår behandling.

Fiskarlagets utsendelse av medlemsfaktura skjer i samarbeid med vår regnskapspartner Visma. Alle medlemmer vil også motta informasjon fra oss på SMS om eFaktura.  Du vil deretter motta en egen SMS fra Visma med en direktelink for å opprette eFaktura-avtale. Merk at avsender av denne sms-en vil være «Visma AutoInvoice».

Har vi rett e-post?

Hvis du ikke klikker på linken i sms-en for å opprette eFakturaavtale innen tre dager, så vil du motta din faktura på  den e-postadressen som er registrert i Fiskarlagets medlemsregister, eller papirfaktura i posten om du ikke har oppgitt en e-postadresse til oss. 

Det er derfor av betydning for oss at du er registrert med og har korrekt e-post i vårt medlemssystem, og at denne brukes jevnlig av deg. 

Registert e-Fakturaavtale

For å forenkle både ditt og vårt arbeid med denne og fremtidige kontingentfaktura, oppfordrer vi om å registrere at du ønsker å opprette e-Fakturaavtale. Du vil da motta denne og senere fakturaer rett i din nettbank.

Med eFaktura kan vi i Norges Fiskarlag sende fakturaer elektronisk til alle​ medlemmer, uavhengig av hvilken bank den enkelte bruker. Det gir reduserte kostnader og bedre betalingsinformasjon for oss, og det blir enklere og mer oversiktlig regningsbetaling for deg som medlem.

Fordeler med eFaktura:

  • Du slipper å taste inn KID-nummeret (kundeidentifikasjon) og annen betalingsinformasjon
  • eFaktura blir ikke belastet din konto før du har bekreftet regningen i nettbank eller via SMS
  • Du kan til enhver tid se fakturaen i nettbanken, og skrive den ut ved behov
  • Siden regningen kommer i nettbanken din og du kan velge å bli varslet om dette via SMS, er du ikke avhengig av posten når du for eksempel er ute på fiske

Kontakt oss gjerne om du lurer på noe omkring ditt medlemskap.

 

Om kontingentene for personlig medlemskap

Sammen med fartøyavgiften er den personlige kontingenten det økonomiske grunnlaget for driften av organisasjonen.

Den personlige kontingenten er på kr 2 560,-. Dette beløpet kan skrives av på skattemeldingen.

Honnør: kr 835,- pr år.

Honnørkontingent betales fra det året du fyller 67 år, og til og med det året du fyller 69 år.

 

Etterlatteforsikring

I tillegg til den personlige kontingenten kommer en obligatorisk livsforsikring på kr 222,- pr år, som omfatter alle medlemmer og medlemskategorier til utgangen av det kalenderåret man fyller 70 år. Dette er en forsikring med en utbetaling på kr 30 000 til etterlatte ved dødsfall.

Les detaljer om Fiskarlagets kontingenter her: Fartøykontingent, serviceavgift, tariffavgift og personlig kontingent.