Fiskarlaget Nyheter

14.08.2014 00:00
Skippermøtet flyttet
Har du meldt deg på møtene?
Skippermøtet flyttet
Assisterende generalsekretær Jan Birger Jørgensen i Norges Fiskarlag
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Fiskarlaget minner om påmelding til møtene som holdes neste uke under fiskerimessa i Trondheim. Skippermøtene onsdag er forøvrig flyttet til nytt møtelokale. Se mer info om påmelding og program til skippermøtene og ungdomsmøtet fredag.

 Vi minner om påmelding til skippermøtene i Trondheim onsdag 20. august. Fristen for påmelding er forlenget til søndag 17. august.

Assisterende generalsekretær Jan Birger Jørgensen (bildet) i Norges Fiskarlag opplyser at det så langt er påmeldt om lag 25-30 fiskere til skippermøtene, men han forventer at langt flere vil delta på til disse møtene.

I 2012 deltok om lag 150 personer på skippermøtene som ble arrangert under fiskerimessa.

Jørgensen oppfordrer alle som har planer om å delta på skippermøtene om snarest å melde seg på/registrere seg på Fiskarlagets nettside (klikk her). Der finner dere også program (link) for møtene. Fristen for påmelding er altså utvidet med tre dager til 17. august.

Skippermøtene er flyttet fra Pirsenteret og rett over vegen til Clarion Hotel & Congress Trondheim, på Brattøra.

Jørgensen minner også om at Fiskarlaget skal arrangere et ungdomsmøte for medlemmer i organisasjonen og oppfordrer også aktuelle deltagere til å melde seg på arrangementet dersom de skal besøke fiskerimessa i Trondheim i neste uke.

Ungdomsmøtet holdes fredag 22. august kl 10.00-12.00 i Landsstyresalen i lokalene til Norges Fiskarlag.

Send epost merket Ungdomsmøtet i emnefeltet for å melde deg på dette møtet.