Fiskarlaget Nyheter

20.08.2014 00:00
Nye nettsider til Fiskarlaget
Et omarbeidet www.fiskarlaget.no
Nye nettsider til Fiskarlaget

Norges Fiskarlag har fornyet nettsidene sine. Fiskarlagets ambisjon med dette har vært å forenkle tilgangen på informasjon til våre medlemmer og andre besøkende.

Stort sett vil den nye nettsiden være gjenkjennelig for våre faste brukere, men noen nye designelementer har det blitt. Av forbedringer kan vi særlig trekke fram at det har blitt en bedre synliggjøring av Fiskarlagets organisasjonsstruktur, ikke minst på lokallagsnivå. Her har vi fått inn kontaktinfo til alle våre drøye 160 lokallag, med nyttig kartvisning og bilde fra hvert enkelt sted. Det vil også bli enklere å finne frem til både hovedlagets og fylkeslagenes offentlige dokumenter.

Menystrukturen er også bearbeidet for å bli mer intuitiv og oversiktlig. Vi har fått en bedre kalender, mulighet for påmelding til nyhetsbrev, en ny hjelpeside med ofte stilte spørsmål med svar, og flere muligheter for besøkende til å dele våre nettsaker på sosiale medier.

Det gjenstår fortsatt noe arbeid med å få alt av innhold på plass før vi kan si at prosjektet er helt ferdig. Vi har også opplevd noen tekniske problemer på serveren vår under lanseringen, men dette er nå i orden. I all hovedsak er de nye designelementene nå på plass, og vi er klare til å ta imot mange besøkende.

Vi håper du som bruker blir fornøyd med siden. Vi vil sette pris på alle typer tilbakemeldinger om den nye nettsiden fra både medlemmer og andre brukere.

Send din respons til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.