Aktuelt

24.05.2016 14:15
Tariffkonferanser i Måløy
Torsdag 9. juni
Tariffkonferanser i Måløy
Geir Krones (t.v.) i Båteierseksjonen og Audun Stautland i Mannskapsseksjonen inviterer 9. juni medlemmer til Tariffkonferanser i Måløy.
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Fiskarlagets tariffseksjoner inviterer 9. juni til to tariffkonferanser i Måløy. Bakgrunnen er at det til høsten er tarifforhandlinger mellom Båteierseksjonen og Mannskapsseksjonen. 

Årets tarifforhandlinger mellom Båteierseksjonen og Mannskapsseksjonen holdes i oktober.

 

Mannskapsseksjonen

Mannskapsseksjonen har bedt sine medlemmer om innspill og forslag til forbedringer av avtaleverket. Nå innkaller Mannskapsseksjonen medlemmer til et medlemsmøte hvor temaet er det samme; hva kan gjøres for å gjøre våre tariffavtaler bedre?

Medlemsmøtet holdes torsdag 9. juni kl. 12.30 – 15.30 i møtelokalene til Vest-Norges Fiskesalslag i Måløy.

Administrativ leder Audun Stautland sier Mannskapsseksjonen håper på gode innspill til årets gjennomgang av Fiskerioverenskomsten.

Eventuelle endringer Mannskapsseksjonen ønsker, må oversendes Båteierseksjonen i løpet av august.

-De kravene som er oversendt, blir gjenstand for forhandlinger når seksjonene møtes til tarifforhandlinger senere på høsten. I år vil tarifforhandlingene i Geiranger finne sted 25. – 28. oktober, opplyser Stautland

 

Båteierseksjonen

Båteierseksjonen vil holde sitt tilsvarende møte ved Maritim Park, Raudeberg samme dag og til samme tid: 9. juni kl. 12.30 – kl. 15.30.