Fiskeryrket er utfordrende på mange måter, og det kan komme en dag der du trenger hjelp eller bistand, som yrkesskade eller andre forhold om bord. Medlemstilhørighet til Norges Fiskarlag vil bidra til å trygge deg og dine i en eventuell vanskelig situasjon. I tillegg er du i posisjon for å påvirke og videreutvikle organisasjonen.

Meld deg inn i Norges Fiskarlag i dag! Organisasjonen er til for deg!

Den personlige kontingenten er på kr 2 560,- dette beløpet kan skrives av på skattemeldingen. Sammen med fartøyavgiften er den personlige kontingenten det økonomiske grunnlaget for driften av organisasjonen. Les detaljer her: Fartøykontingent, serviceavgift, tariffavgift og personlig kontingent.

Landsmøtet i Norges Fiskarlag har vedtatt at alle medlemmer som eier mer enn 50% av et selskap som eier et fiskefartøy, plikter å sørge for at selskapet blir registrert som medlem i Norges Fiskarlag.

Som medlem i Norges Fiskarlag har du tilgang til Fiskarlagets advokat og jurist, og sammen med andre medlemsfordeler så er et medlemskap i Norges Fiskarlag en lønnsom og rimelig investering for deg som yrkesfisker.

Norges Fiskarlag har blant annet gått i bresjen for å stifte salgslagene og arbeide for deltakerloven og råfiskloven, samt sosiale rettigheter som fiskerfradrag og fiskarpensjon, og gir deg muligheten til gode forsikringsordninger både som enefisker og på fritiden din.

Alle de prinsipielle fiskerisakene Fiskarlaget har kjempet frem er til gode for alle fiskere i dag. Men direkte innflytelse får man bare som medlem av Norges Fiskarlag!

Støttemedlem: Som støttemedlem får du vårt ukentlige nyhetsbrev dikrete på e-post og kan også benytte våre medlemsfordeler. Medlemskontingenten på kr 340,- går uavkortet til arbeidet i ditt lokallag. 

Meld deg inn i dag:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Personvern