fbpx

Aktuelt

Skriv ut
22.05.2018 13:05
Seilbåt hevet og fjernet
Tommel opp fra Knut
Seilbåt hevet og fjernet
Seilbåten ble hevet, tatt på land og hogget opp av Trondheim Havn.
Foto: Trondheim Havn

Seilbåten som ble tatt på garn i Trondheimsfjorden er nå hevet og fjernet av Trondheim havn. Fisker Knut Isaksen trodde fangsten var en storkveite.

- Jeg fikk sjokk da jeg så snuten på en båt komme opp av vannet, sa fisker Knut Isaksen fra Trondheim da han 26. april trodde han dro storkveite i garnet.

Knut Isaksen (49) sier han er meget godt fornøyd med at Trondheim Havn nå har hevet og fjernet den om lag 25 fot store seilbåten som han fikk i Flakkbukta ved Trondheim.

Han brukte mer enn to timer på å få garnet opp.

Hevet og hogget

Trondheim Havn opplyser at de hevet seilbåten 15. mai og at den allerede er hugget opp. Båten var uten kjøl da den ble tatt på land og hadde heller ikke noe av verdi om bord.

Fisker Knut Isaksen får ros for at han merket og varslet om funnet av seilbåten til havnevakta i Trondheim. Havnemyndigheten vil følge opp saken videre overfor siste registrerte eier.

Tommel opp

Nå når seilbåten er hevet sier Knut Iversen at han mener det er smått utrolig at han klarte å dra opp en så stor farkost med bare 300 kilo trekk-kraft på garnhaleren.

Han er fornøyd med at seilbåten er fjernet og blir tatt hånd om på skikkelig vis og heller ikke lenger representerer en risiko for å få ødelagt fiskebruk.

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.