Håndbok; saltkokte reker

Norges Fiskarlags håndbok for saltkokte reker er utarbeidet i dialog med Mattilsynet, som har kontrollansvarlig myndighet for næringsmidler i Norge.

Permen er laget for å være et hjelpemiddel for mannskap og båteiere til egenkontroll, dokumentasjon og oppfølging av kvalitetsrutiner i behandlingen av rekene om bord.

Skjemaene i permen skal ikke sendes inn til Mattilsynet, men de legges fram for Mattilsynet når det er inspeksjon om bord.

Slik får du håndboken som en gratis medlemsfordel:

Permen er gratis for medlemmer i Norges Fiskarlag, og distribueres også gratis.

For å kunne sende deg permen trenger vi noen opplysninger fra deg. Fyll ut skjemaet under.

Har du tilbakemeldinger til Fiskarlaget om rekehåndboken? Send en henvendelse til fiskarlaget@fiskarlaget.no

Håndbok saltkokte reker

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.