Innmelding i Fiskarlaget

Meld deg inn i Norges Fiskarlag i dag!

Fiskeryrket er utfordrende på mange måter, og medlemstilhørighet til Norges Fiskarlag vil bidra til å trygge deg og din familie i en eventuell vanskelig situasjon, som for eksempel juridisk bistand ved yrkesskade eller andre forhold om bord. I tillegg er du som medlem i posisjon for å kunne påvirke og videreutvikle organisasjonen til din fordel - sammen med dine yrkesfeller.

Den personlige kontingenten er på kr 2 700,- og dette beløpet kan skrives av på skattemeldingen din. Sammen med fartøyavgiften er den personlige kontingenten det økonomiske grunnlaget for driften av Norges Fiskarlag.
Les mer her: Fartøykontingent serviceavgift, tariffavgift og personlig kontingent.

Landsmøtet i Norges Fiskarlag har vedtatt at alle medlemmer som eier mer enn 50 % av et selskap som eier et fiskefartøy, plikter å sørge for at selskapet blir registrert som medlem i Norges Fiskarlag.

Som medlem i Norges Fiskarlag har du tilgang til Fiskarlagets advokat og jurist, og sammen med andre medlemsfordeler så er et medlemskap i Norges Fiskarlag en lønnsom og rimelig investering for deg som yrkesfisker.

Norges Fiskarlag har blant annet gått i bresjen for å stifte salgslagene og arbeide for deltakerloven og råfiskloven, samt sosiale rettigheter som fiskerfradrag og fiskarpensjon, og gir deg muligheten til gode forsikringsordninger både som enefisker og på fritiden din.

Alle de prinsipielle fiskerisakene Fiskarlaget har kjempet frem er til gode for alle fiskere i dag. Men direkte innflytelse og tilgang til våre fagpersoner får man bare som medlem av Norges Fiskarlag!

Støttemedlem: Som støttemedlem får du vårt ukentlige nyhetsbrev direkte på e-post og kan også benytte våre medlemsfordeler. Medlemskontingenten på kr 360,- går uavkortet til arbeidet i ditt lokallag.

Du blir meldt inn i det medlemslaget og det lokallaget som er nærmest din bostedsadresse (postnummer)

Innmelding
Skriv ditt orgnummer i feltet «tilleggsopplysninger»

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.