Kontaktinfo

Henriette Skaar
Henriette Skaar
Daglig leder
91 82 35 69
henriette@fiskarlaget.no

Henriette Skaar har en master i rettsvitenskap og utvider nå sin kompetanse med selskapsrett og skatterett ved det juridiske fakultetet i Bergen. Hun har arbeidserfaring fra saks- og skadebehandling i Lindorff og Gjensidige, samt generell jus fra et advokatfirma i Bergen.

Familien på fem har flyttet til Måløy, som for øvrig er hjemstedet til hennes mann. Han arbeider som ingeniør knyttet til oppmåling av ulike fartøy og slik sett vil de begge nå arbeide innenfor maritim sektor.

Som daglig leder ved kontoret i Sogn og Fjordane Fiskarlag overtar Henriette Skaar hele bredden av ansvaret som har vært knyttet til Oddmund Kvalheim. Han vil i en periode overlappe for å bidra til at oppstarten blir så god som mulig for den nye daglige lederen.

-Vi er fornøyd med å ha fått Henriette med på laget.  Hun har ord påseg for å være både strukturert, målrettet og resultatorientert og vi ser frem til å nyte godt av hennes kompetanse og erfaring. Det sier leder Jarl Magne Silden i Sogn og Fjordane Fiskarlag.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.