Fiskarlaget Nyheter

21-09-2020
Frank Bakke-Jensen (H) ble i statsråd i dag utnevnt til ny fiskeridirektør.
21-09-2020
– Det har vært en interessant uke. Dette sier Pernille Strandrud Holtskog, som sammen med Katrine Hessen sist uke var på praksisopphold hos Norges Fiskarlag. De to studerer ved Norges fiskerihøgskole i Tromsø.
18-09-2020
Årsmøtet i Fiskarlaget Nord har vedtatt å melde seg ut av Norges Fiskarlag.
18-09-2020
Styret i Fiskarlaget Nord har fredag morgen lagt frem et forslag til vedtak for årsmøtet der de foreslår utmeldelse av Norges Fiskarlag.
17-09-2020
Norges Fiskarlag støtter forslaget om å innføre krav om posisjonsrapportering for alle norske fiskefartøy. Landsstyret har behandlet saken og vårt høringssvar med innspill fra våre medlemslag er oversendt til Fiskeridirektoratet.
15-09-2020
Landsstyret i Norges Fiskarlag ber FHF utrede kapasitetsutvikling og konkurranseforhold i fiskeflåten. Saken er en oppfølging av havdelingsutvalgets arbeid.
15-09-2020
«Havdelingsutvalget» la tirsdag frem en enstemmig innstilling til Landsstyret i Norges Fiskarlag, som har drøftet saken og sender den ut til organisasjonsmessig behandling. Utvalget mener blant annet at større fartøy har et særlig ansvar for å ta hensyn til mindre fartøy.
14-09-2020
Fiskarlaget Nord satser på å kunne holde sitt årsmøte denne uka som planlagt ved Scandic Ishavshotel i Tromsø på fredag. Fiskeri- og sjømatministeren er en av tre innledere i møtet.

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.