Fiskarlaget Nyheter

04-10-2022
Fiskarlaget Midt-Norge går inn for samarbeidet om Nord Fiskarlag. Vedtaket ble gjort på årsmøtet i Trondheim tirsdag og betyr at laget slås sammen med Nordland Fylkes Fiskarlag og Fiskarlaget Nord. -En milepæl i vår historie, sier lederen i Norges Fiskarlag.
04-10-2022
-Jeg er veldig glad for at vi kan legge frem for årsmøtet et konkret forslag på vegne av medlemmene i Norges Fiskarlag, sa styreleder Sturla Hepsø da han innledet årsmøtet som skal avgjøre om trønderne går med i den nye samarbeidsmodellen.
04-10-2022
Fiskarlaget Midt-Norge skal tirsdag avgjøre «første heat» av sammenslåingsprosessen i Norges Fiskarlag. Møtestart er klokken 11. Se programmet for dagen nedenfor.
03-10-2022
Fiskarlaget mener et vindkraftverk ved Ekofisk ikke vil være i veldig stor konflikt med dagens fiskerier. Imidlertid stusser vi kraftig på måten konsekvensutredningen gjøres og at petroleumsloven brukes som utgangspunkt for den pågående høringen om saken.
30-09-2022
Årsmøtet i Nordland Fylkes Fiskarlag går for et samlet alternativ for fiskerne. Vedtaket om å gå for den nye organisasjonsmodellen forutsetter at også Midt-Norge neste uke slutter seg til samarbeidet om Nord Fiskarlag.
30-09-2022
Kvoterådene for sild og makrell er lagt frem og det tilrås en liten nedjustering på makrell fra årets kvote og 15 prosent nedtrekk på sild for 2023. Kolmuletilrådingen er opp med hele 81 prosent. -Forventede råd, sier lederen i Fiskarlaget.
30-09-2022
Denne uka ble det markert oppstart i et nytt råd for samhandling mot marin forsøpling. Oppstartsmøtet ble holdt i Svolvær og Norges Fiskarlag representerer fiskerne i rådet.
29-09-2022
Styreleder Kjell Bjørnar Bakken presenterte sterk kritikk av Fiskeridirektoratet i saken om tare ved Vega og var bekymret for arealtilgang i sin åpningstale til årsmøtet i Nordland. Bunkerspriser, fiskepriser og organiseringen av Fiskarlaget var han også innom.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.