Fiskarlaget Nyheter

24-11-2020
-Politikarane på Stortinget skal ikkje vere i tvil om kva den kanskje viktigaste norske framtidsnæringa meiner om havvind. Dette seier dagleg leiar i Fiskarlaget Vest om eit brev som er send regionale stortingspolitikarar og partiorganisasjonar.
20-11-2020
Bondelagsleder Lars Petter Bartnes tviholder på at det ikke er mulig å bedre markedsadgangen for sjømat ved å åpne opp for litt import av ost. Det skriver Sjømat Norge og Norges Fiskarlag i et felles debattinnlegg i Nationen.
20-11-2020
-De nye læreplanene for fiske og fangst vil sette en standard for kompetansen til fremtidens fiskere, og dette har vært et viktig arbeid for oss. Det sier leder i Norges Fiskarlag Kjell Ingebrigtsen.
19-11-2020
Kartverket er på jakt etter deltagere til en brukerundersøkelse av de nye karttjenestene. De leter etter fiskere med brukererfaring på tjenestene.
18-11-2020
Sjøfartsdirektoratet opplyser at gyldigheten forlenges for alle fartøy- og rederisertifikater samt fartøyinstrukser med forfall før 01.07.2021. Dette er en av flere nye covid-19-meldinger. Se også mer om Fiskarlagets covid-praksis.
18-11-2020
Fiskeridirektoratet åpner nå for notfiske etter sild innenfor fjordlinjen i ytre Lyngen. Åpningen er midlertidig i fisket etter norsk vårgytende sild.
18-11-2020
Sikkerheitssenteret i Måløy og Fagskulen i Måløy tilbyr Kurs for Fiskeskipper Kl. B /Dekksoffiser Kl. 5 til Fiskeskipper kl.AB (Fsab) og Dekksoffiser klasse 4. TA kontakt snarest med senteret.
17-11-2020
«Hvordan opplever kvinnelige fiskere at kjønn gjør seg gjeldende i deres yrkeshverdag?» Dette er hovedproblemstillingen i en ny studie. Emma J. Ingebrigtsen etterlyser kvinnelige fiskere for å få svar på sine spørsmål.

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.