Fiskarlaget Nyheter

2020-12-17 08:00
Trygve Myrvang til Nord
Inn i vikariat
Trygve Myrvang til Nord
Trygve Myrvang
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Trygve Myrvang skal fra 1. februar 2021 bistå Fiskarlaget Nord i forbindelse med at Eli Kristine Lund skal ut i foreldrepermisjon.

Styreleder Roger Hansen uttaler at det for Fiskarlaget Nord har vært ønskelig å få på plass en løsning med Myrvang. I en pressemelding vises det til at den tidligere administrerende direktøren i Norges Råfisklag har en unik erfaring og kompetanse og hentes inn for å styrke Nord innenfor felt laget prioriterer og hvor laget er opptatt av å levere best mulig i kommende periode. 

Myrvang er forespeilet å bli spesielt involvert i oppfølgingen av årsmøtevedtaket i organisasjonssaken, oppfølging av kvotemeldinga, herunder diskusjoner om tilbakefall av strukturkvoter, samt kysttorskvern, sertifiseringsordninger og markedsadgang.

Trygve Myrvang er i dialog med administrasjon i Nord, for å bli oppdatert og mer inngående kjent med Nords perspektiver. 

Det vises til at Myrvang har et stort hjerte for den norske kystfiskeflåten, og at han derfor mener det er viktig å slutte seg til Fiskarlaget Nords ambisjon om å jobbe for å sikre og styrke kystfiskernes organisasjonsalternativ. Han understreker i pressemeldingen at det nødvendigvis er sammenheng mellom å være effektivt organisert og den forventning en næringsutøver kan ha om å bli hørt i diskusjoner om rammevilkår.

Både styret og administrasjon i Nord ser frem til godt samarbeid med Myrvang, meldes det i pressemeldingen som er sendt ut fra daglig leder Jon-Erik Henriksen.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.