Fiskarlaget Nyheter

2021-03-29 08:05
Reguleringsmøtet avlyst
Skriftlig høring
Reguleringsmøtet avlyst
Reguleringsmøtet holdes vanligvis i lokalene til Fiskeridirektoratet i Bergen
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Fiskeridirektoratet har besluttet at reguleringsmøtet våren 2021 blir erstattet med skriftlige høringer for nødvendige enkelt-tema. Det er tredje gang på rad at møtet ikke holdes som et fysisk møte.

Fiskeridirektoratet opplyser at bakgrunnen for beslutningen er at saken om økosystembasert forvaltning ikke lenger behandles i vårmøtet, samtidig som det ikke er andre større reguleringssaker som gjør det nødvendig med et eget høringsmøte.

I tillegg krever arbeidet med oppfølgingen av kvotemeldingen mye ressurser. Usikkerheten knyttet til koronaviruset gjør det også krevende å gjennomføre reguleringsmøtet på vanlig måte, heter det i meldingen.

Det holdes vanligvis to årlige møter mellom direktoratet og næringen der det gis anledning til å komme med innspill til reguleringene av fiskeriene. Begge fjorårets møter ble også holdt med skriftlige innspill og ikke som fysisk møte.

Les mer om reguleringsmøtet hos Fiskeridirektoratet

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.