Fiskarlaget Nyheter

2021-09-07 10:35
Rydd med jobben
Strandryddeuka
Rydd med jobben
Delta under Strandryddeuka 2021!
Ill: Hold Norge Rent

Delta i årets Strandryddeuke! 11.–19. september inviterer Hold Norge Rent til Strandryddeuka 2021. Dette er en nasjonal ryddedugnad som vi oppfordrer våre medlemmer om å delta aktivt i – også i år.

Strandryddeuka gjennomføres over hele landet, og i fjor ble hele 1 400 tonn søppel samlet inn og registrert gjennom Hold Norge Rent.

Organisasjonene i sjømatnæringen har de siste årene deltatt under markeringene og bidratt til å synliggjøre den store innsatsen mange i vår næring gjør, både under Strandryddeuka og gjennom året.

Rydd med jobben

Det er lagt opp til flere temadager i løpet av årets ryddeuke.

Torsdag 16. september er det «rydd med jobben-aksjonen». Her retter Hold Norge Rent oppmerksomheten mot arbeidsplasser og inviterer hele det norske arbeidslivet til å bli med på dugnaden.

Vi - oppfordrer derfor alle våre medlemmer og andre i næringen til å delta på Strandryddeuka. Deltagelsen kan enten være et heldagsarrangement eller en kortere rydding i lunsjen. Selv små ryddeaksjoner bidrar. Datoen er heller ikke viktig. Finn en dag som passer. Det viktigste er å bidra.

  • Finn et sted å rydde, gjerne i nærområdet
  • Ha hansker og avfallsposer/avfallssekker til de som skal rydde
  • Ha en plan for avfallshåndtering
  • Meld inn funnene til Hold Norge Rent

Klikk her for å bestille gratis ryddeutstyr og se mer på ryddeportalen

Les mer om Strandryddeuka og temadagene

Del med oss

En ryddeaksjon skaper bevissthet om forsøpling, bidrar til en renere natur og er i tillegg en sosial aktivitet. 

Dersom du deltar, må du gjerne ta bilder av kolleger og fra selve ryddeaksjonen.

Del bildene på Instagram og bruk emneknaggen #sjømatdugnad2021

Er du på sjøen, setter vi både pris på om du deler på instagram eller sender oss bilder av søppel som kommer opp med fangstredskapene i løpet av Strandryddeuka.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.