Fiskarlaget Nyheter

04-12-2020
Norges Fiskarlag har fått en «ny» advokat. Bjørn Kvello som har vært ansatt i organisasjonen siden 2012 er nå tilsatt som advokat.
03-12-2020
I november ble det eksportert sjømat for 9,4 milliarder kroner. Det er en nedgang i verdi på 11 prosent, eller 1,2 milliarder kroner, sammenlignet med november i fjor. Det viser månedstallene fra Norges sjømatråd.
02-12-2020
Fisket på ferskfiskordningen fortsetter ut året. Ferskfiskordningen har som mål å holde aktiviteten i gang i fiskerinæringen utenom hovedsesongen for torskefisket. Ordningen innebærer at båter som leverer fersk fisk får en bonus i form av økt kvote, altså kvotebonus.
02-12-2020
-Alle ser det enorme potensialet i fiskerinæringen, for både kysten og hele Norge. Mange av oss forstår at forutsigbarhet er altavgjørende for å ta det ut. Likevel er usikkerheten i næringen faktisk større enn på lenge. Dette skriver leder Kjell Ingebrigtsen i en kronikk i VG onsdag.
01-12-2020
Ole Mindor Myklebust (71) ble tirsdag gravlagt fra Harøy kyrkje på hjemstedet, som ligger i Ålesund kommune. Daglig leder Ole Morten Sorthe i Møre og Romsdal Fiskarlag deltok i begravelsen på vegne av Norges Fiskarlag og delte også minneord og la ned krans på vegne av Fiskarlaget.
27-11-2020
Norges Fiskarlag har sluttbehandlet Havdelingsutvalgets innstilling i Landsstyret, og oversendt rapporten fra det organisasjonsinterne utvalget til Nærings- og fiskeridepartementet.
27-11-2020
Norges Fiskarlag har oversendt sine innspill til kysttorskforvaltningen til myndighetene. Fiskarlaget har blant annet bedt myndighetene avventer med å stramme inn gjeldende forvaltningstiltak.
26-11-2020
Norges Fiskarlag har behandlet en intern varslingssak. Se mer i vedlagte pressemelding.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.