Fiskarlaget Nyheter

22-10-2021
Norges Fiskarlag anbefaler at Fiskeridirektoratet snarest foretar ytterligere økning av kvoteenhetene i kystgruppen og i SUK-gruppen (små ringnotfartøy).
22-10-2021
Norges Fiskarlag publiserer fredag saksdokumenter til Landsmøtet 3.–4. november. Dette skjer i første omgang til alle som er påmeldt for å delta fysisk i møtet.
22-10-2021
Landsstyret gir Arbeidsutvalget mandat til å oppnevne ny forhandlingsleder for forhandlingene i Samarbeidsrådet Sør. Det skjer etter at Vidar Ulriksen, som ledet arbeidet, ble utnevnt til statssekretær.
22-10-2021
Det var en økning på 60 helårsfiskere i fjor. Over halvparten av disse var kvinner. Antall unge helårsfiskere har også økt hvert år siden 2014, viser Fiskeridirektoratets offisielle statistikk om fiskermanntallet for 2020.
22-10-2021
Årets kvalitetsfisker ble svært overrasket da han ankom fiskebruket på hjemplassen i Kjøllefjord. Reder og skipper Daniel Lauritzen på båten «Tinder» er kåret til Årets kvalitetsfisker for sitt arbeid med å levere fisk og kongekrabbe i verdensklasse.
21-10-2021
Norges Fiskarlag har nulltoleranse til alle former for trakassering. En rekke tiltak og virkemidler tas inn i arbeidet i organisasjonen og det er gjort et landsstyrevedtak med både kortsiktig og langsiktig horisont.
21-10-2021
Flere kvinner som arbeider i fiskeri har høsten 2021 stått fram med historier om seksuell trakassering og andre kritikkverdige forhold. Norges Fiskarlag har laget et informasjonsskriv med oversikt over hva lovverk og regelverk sier om trakassering.
19-10-2021
I november vil det i år på nytt bli holdt regionmøter i Trøndelag, slik tradisjonen har vært i mer enn 20 år. Møterekken holdes i år i en litt annen rekkefølge enn vanlig, men fremdeles er alle fiskere og andre interesserte invitert, sier daglig leder Marianne Sandstad i Fiskarlaget Midt 

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.