Fiskarlaget Nyheter

19-10-2021
-Sakene som har kommet fram er ikke forenelig med den standarden vi legger til grunn for driften av vårt rederi. Dette skriver rederne bak «Stormhav» i forbindelse med kritikkverdige forhold på fartøyet.
18-10-2021
Høyesteretts ankeutvalg har enstemmig avslått statens anke i en fiskerisak. Det betyr at frifinnelsesdommen fra Lagmannsretten står – og at Leif Ulriksen (71) nå får tilbake fangstverdi og erstatning på til sammen mer enn 900 000 kroner.
18-10-2021
Fortellingene om seksuell trakassering og uakseptabel behandling av kvinner i fiskerinæringen, gjør sterkt inntrykk. Budskapet fra Norges Fiskarlag er klart og ikke til å misforstå. Dette må det ryddes opp i, snarest. Vi vil og skal gå foran.
15-10-2021
-Vi er fornøyd med avklaringer underveis og at samarbeidet med Russland om de enormt viktige bestandene i Barentshavet nok en gang er konkretisert i en avtale. Det sier Fiskarlagsleder Kjell Ingebrigtsen.
14-10-2021
Vidar Ulriksen blir statssekretær for den nye fiskeri- og havministeren. Det er klart etter statsråd torsdag.
14-10-2021
Arbeiderpartiets nestleder Bjørnar Skjæran fra Lurøy blir fiskeri- og havminister. Det er klart etter at Jonas Gahr Støre torsdag presenterte sin regjering.
13-10-2021
-Den nye regjeringsplattformen legger stor vekt på å sikre gode og stabile rammevilkår for fiskerinæringa i årene framover. Det er noe Norges Fiskarlag har etterlyst, og vi ser fram til et godt samarbeid med påtroppende regjering om utviklinga av næringa, sier Fiskarlagets leder.
12-10-2021
– Regjeringen Solberg foreslår flere grep som fremmer fiskerinæringens utvikling og vilkår i sitt forslag til statsbudsjett. Vi må samtidig ta høyde for at en ny regjering vil gjøre noen endringer, sier leder i Fiskarlaget Kjell Ingebrigtsen.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.