Fiskarlaget Nyheter

24-04-2020
-Regjeringen drar så vidt iskanten i rett retning, sørover, men dette er ikke nok. Faglige råd tilsier sterkere beskyttelse av de sårbare områdene i Arktis, sier lederen i Fiskarlaget.
24-04-2020
-I denne saken mener vi Fremskrittspartiet snakker mot bedre vitende. Det sier leder Kjell Ingebrigtsen i dette dagsaktuelle innlegget knyttet til at regjeringen fredag, etter planen, legger frem forvaltningsplanen for Barentshavet.
23-04-2020
Fiskeri- og sjømatministeren har lagt fem millioner i potten for Garantilotten for fiskere, og i tillegg øker antall garantiperioder fra to til tre. -Dette er ikke godt nok. Nå forventer vi at dagpengeordningen tilpasses worst-case, som er mottaksstopp, sier Kjell Ingebrigtsen.
22-04-2020
Hans Fredrik Sørdal (36) er ansatt som ny daglig leder i Nordland Fylkes Fiskarlag etter Steinar Jonassen, som om få uker går av med pensjon.
22-04-2020
Norges Fiskarlag arbeider med å sette ned et utvalg med tanke på å tilrå løsninger som skal bidra til å redusere brukskollisjoner. De siste dagene har det vært flere oppslag knyttet til utfordringer mellom fartøy av ulik størrelse i Troms og Finnmark. 
21-04-2020
Sjøfartsdirektoratet har nå besluttet at samtlige fartøysertifikater og fartøyinstrukser som har forfall i 2020 forlenges tre måneder uten nærmere godkjenning fra direktoratet.
21-04-2020
Sildelagets kontrollører planlegger å gjenoppta kontroll på kaien ved landing av pelagiske fangster.
20-04-2020
Fiskarlaget var mandag en av partene i arbeidslivet som møtte statsminister Erna Solberg og flere av regjeringsmedlemmene til et ekstraordinært møte for å gi innspill om vegen videre i forbindelse med koronapandemien.

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.