Fiskarlaget Nyheter

05-10-2021
– Den beste løsningen for norske fiskere er å stå samlet i en organisasjon. Det sa leder Roger Hansen i sin åpningstale under Fiskarlaget Nords årsmøte i Tromsø tirsdag formiddag.
05-10-2021
Aldri før har norsk sjømateksport hatt en høyere verdi etter årets ni første måneder. Og september 2021 er også tidenes beste enkeltmåned.
05-10-2021
Etter en helhetsvurdering av situasjonen er Norges Fiskarlag kommet til at det vil være nødvendig å iverksette kvotestimulerende tiltak for å sikre tilstrekkelig fangstkapasitet i makrellfisket slik at den norske makrellkvoten blir oppfisket.
04-10-2021
I sine artikler om reketrålfiske i Oslofjorden bidrar dessverre Dagbladet til ytterligere forvirring om Oslofjordens tilstand og årsaksforhold. Det skriver to ledere i Fiskarlaget i et debattsvar.
04-10-2021
Fiskerlaget Sør har i et ekstraordinært årsmøte gjort vedtatt om tilslutning til den pågående organisasjonsprosessen om å forenkle sammensetningen av medlemslag i Norges Fiskarlag.
04-10-2021
Landsstyret i Norges Fiskarlag forventer at norske myndigheter bidrar til at regelverk og praksis for registrering av landinger av industrifangster er mest mulig ensartet i landene rundt Nordsjøbassenget. Dette skriver vi i vår høringsuttalelse i saken.
02-10-2021
Rammevilkår og strukturgevinst er sammen med organisasjonssaken hovedpunkt når Fiskarlaget Nord samles til årsmøte på Scandic Ishavshotel i Tromsø kommende tirsdag.
02-10-2021
Fisker Susanne Mortensen har lørdag en kronikk i NRK Ytring som både er svært alvorlig og trist. Hennes historie om trakassering viser at vi i fiskerinæringen fortsatt har en lang vei å gå, og at uakseptable handlinger og holdninger ikke har blitt fulgt opp på en skikkelig måte.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.