Kalender

Hva skjer

30-11-2021

De som deltar i årets regionrunde er Bud og Hustad Forsikring, Råfisklaget, Trøndelag Fylkeskommune, Norges Fiskarlag og Fiskarlaget Midt-Norge.

Detaljene i programmet ikke er klare enda.

-Vi satser på korte innlegg fra hver enkelt og god tid til sosialt samvær med mat etter møtet, sier daglig leder Marianne Sandstad. Hun ber om at du melder deg på allerede nå om du vet at dag og tid passer.

På Rørvik vil det, til liks med på Frøya, bli møte på skolen samme formiddag.

  • Oppdatert info vil komme i Fiskarlagets kalendere på nett og i medlemsappen så snart mer info er på plass.

PS For påmelding – ta kontakt med Marianne Sandstad (95 79 39 95) eller til Bud og Hustad Forsikring for at de skal få et overslag på deltagerantall knyttet til serveringen.

02-12-2021

I anledning Båteierseksjonens 50-årsjubileum inviterer inviteres seksjonens medlemsrederi til et interessant og forhåpentligvis både hyggelig og lærerikt seminar på Scandic Nidelven i Trondheim 2.–3. desember. 

Gå hit for mer info og påmelding: https://www.fiskarlaget.no/component/fabrik/details/5/2605?itemid=110 

04-12-2021

Årsmøte i Fiskebåt Vest blir arrangert ved Scandic Parken Hotel i Ålesund, fredag 3. desember 2021.

07-12-2021

Med forbehold om at det lar seg gjere å arrangere fysiske møte, legg Fiskebåt Sør opp til å arrangere sitt årsmøte Scandic Hotel Norge i Bergen den 7. desember.

10-12-2021

Møtet holdes som et dagsmøte.

Møtetid er tentativ pr juni 2021. Oppdatering vil komme nærmere møtedato

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.