Siste fra landsmøtet

Siste fra landsmøtet
2019-11-01 14:05
Lønnsom tur for Harald
Landsmøtet 2019
Lønnsom tur for Harald
Harald Engen fikk en solid premie fra Redningsselskapet overrakt av Arild Braathen
Foto: Jan-Erik Indrestrand

På Norges Fiskarlags Landsmøte er oppmerksomheten størst mot talerstolen. For deg som ikke fulgte møtet fra salen har vi her noen øyeblikksbilder fra sal og foaje som viser litt av det som skjer under et slikt arrangement. Heldigst var kanskje han som dro hjem med premie til 10 000 kroner.

Harald Engen fra Sommarøy dro hjem med en solid premiering etter at hjan både var raskest og mest nøyaktig med å få på seg redningsdrakt.

Konkurransen ble arrangert av Redningsselskapet, som var en av dem som deltok som utstillere under Landsmøtet. Verdien på redningsdrakten er på hele 10 000 kroner. Premien ble sponset av Hansen Protection og delt ut etter at mange av deltagerne konkurrerte om hurtigste påkledning.

Arild Braathen minner også om at det er viktig å trene på å ta på seg drakten og å vedlikeholde den. Dette ble understreket av landsmøtets ordstyrer Geir Roger Benonisen, som selv har måttet ikle seg redningsdrakt i en dramatisk hendelse i 2016.

Bildetekst: Leder Kjell Ingebrigtsen intervjues av redaktør Ogne Øyehaug i nett.no

Bildetekst: Hekla Stålstrenga bidro til en flott musikalsk opplevelse for deltagerne på Landsmøtefesten.

Bildetekst: Dirigentbordet må ha oppmerksomhet i mange retninger under møtet. Her følger delegatene med på innlegget til Lars Erik Hopmark, mens blikkene må gå i flere retninger hos f.v. sekretærene Hanna Bakke-Jensen, Marianne Sandstad og Britt Sæle Instebø og de to ordstyrerne Geir Roger Benonisen og Øystein Sandøy.

Bildetekst: Ungdomsrepresentanter inviteres også til møtet. Fremtidens delegater sitter rett bak de med stemmerett og får fulgt med på debattene. f.v. Oliver Johannesen, Ruben Bjørn Nilsen og Frithjof Silden.

Bildetekst: Tore Roaldsnes ser på hjertestartere fra Fiskarlagets samarbeidspartner Trygg Partner og Tom Tvenge.

Bildtekst: Tomler opp fra statssekretær Roy Angelvik (t.h.) og Sjømatbedriftenes Kjetil Hestad.

Bildetekst: Uten solid administrering blir det ikke orden på alle detaljer. Fiskarlagets Karin Romundstad ved datamaskinen og May-Britt Moe sørget for at deltagerne kunne konsentrere seg om forhandlingene.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.